به گزارش قدس آنلاین، فتاح کرمی عصر امروز در افتتاحیه کارگاههای آموزشی با محوریت جمعیت، گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت، کارگروه امور بانوان و خانواده فرمانداری بروجن با همکاری تعدادی از دستگاههای اجرایی عضو کارگروه صیانت از خانواده و جوانی جمعیت به برگزاری کارگاههای آموزشی در این حوزه اقدام کرده است.
فرماندار بروجن با اشاره به اینکه این کارگاهها در جهت تربیت کنشگران اجتماعی در حوزه جمعیت برگزار میشود، بیان کرد: این دوره به مدت ۱۲ ساعت در ۲ روز برگزار و در انتهای دوره گواهی آموزشی برای شرکتکنندگان صادر میشود.
علی احمدی، رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، در این مراسم با بیان اینکه برای بقای نسل کنونی باید به ازای هر مادر ۲.۵ فرزند وجود داشته باشد، گفت: این عدد در استان ۱.۷۸ و در بروجن ۱.۴۹ بوده که کمتر از سطح جانشینی جمعیت و نگرانکننده است.
جوانی جمعیت، اولویت اول مرکز بهداشت استان است
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در شرایط فعلی اولویت اول در حوزه بهداشت استان، پرداختن به جوانی جمعیت، جلوگیری از سالمندی و اجرای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده است.
احمدی تشریح کرد: علیرغم اینکه مقدمات اجرای این قانون در کشور به خوبی فراهم نشده و راضیکننده نیست، پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاستهای ابلاغی دولت سیزدهم، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خود را مکلف میداند که مجری و مطالبهگر اجرای قانون جوانی جمعیت در سایر نهادها و دستگاهها باشد.
اجرای برنامههای ترویج فرزندآوری در تمامی شهرستانها ضروریست
وی با اشاره به اینکه برگزاری این کارگاه میتواند الگویی برای دیگر شهرستانها نیز باشد، اظهار کرد: برنامههای ترویج فرزندآوری باید در تمامی شهرستانها اجرا شود.
رئیس مرکز بهداشت استان ضمن اشاره به تشکیل هستههای جمعیتباور و جمعیتیاور، خاطرنشان کرد: افرادی که در این هستهها توانمند میشوند به صورت آبشاری گروههای دیگر را نیز آموزش میدهند تا با اجرای برنامههای ترویجی و اقناعسازی در این حوزه بتوان عقبماندگیهای تاریخی را جبران کرد.
نظر شما